Diensten

Vervuilde grond saneren en grondwatersanering

Vervuilde grond saneren vergt een flinke dosis vakmanschap. Want bodemvervuiling aanpakken is veel meer dan alleen vervuilde grond afgraven en afvoeren. Hetzelfde geldt voor grondwatersanering.

Gecertificeerd

Bodemsanering conform BRL-SIKB 7000

Geen zorgen

Grondsanering van A tot Z, u hebt er geen omkijken naar

Vergunning

Wij verzorgen alle formaliteiten en vergunningaanvragen

Vaststellen grondvervuiling

De mate van verontreiniging van grond of grondwater is vast te stellen door middel van bodemonderzoek. Aan de hand van dit onderzoek kunnen wij u exact vertellen wat de gevolgen zijn van de aangetroffen grondvervuiling.

Advies over grond saneren en grondwatersanering

U krijgt van ons een advies over de stappen die u kunt of moet nemen. Zijn er meerdere mogelijkheden, dan adviseren wij u over de beste en financieel aantrekkelijkste oplossing. U krijgt van ons inzicht in de kosten van grond saneren in de vorm van een begrijpelijke en complete kostenraming.

Vergunningen grondsanering

Wij nemen u alle zorgen rond sanering van vervuilde grond en grondwater uit handen. Zo voeren wij het complete traject uit, van advies tot oplevering. Ook de aanvraag van alle benodigde vergunningen verzorgen wij voor u.

Certificering voor saneren van bodemvervuiling

B. Reer Sloop- en Grondwerken B.V. is conform de BRL-SIKB 7000 gecertificeerd om bodemsaneringen uit te voeren op locaties waar bodemvervuiling is vastgesteld en geregistreerd.

Projecten
In Oude Pekela hebben we een leuke en uitdagende klus uitgevoerd. De uitgevoerde werkzaamheden kunnen onderverdeeld worden in een aantal fasen:
Bekijk het project
In verband met veiligheid en overlast voor de omgeving was machinaal slopen eigenlijk geen optie. Daarom slopen wij de voormalige winkelpanden met appartem…
Bekijk het project
Onze Certificaten