Sloopwerken

B. Reer Sloop- en Grondwerken B.V. heeft de beschikking over diverse sloopwerktuigen als (rups)-graafmachines, uitgebreid met extra functies, welke inzetbaar zijn op zeer uiteenlopende sloopprojecten.

Goed materiaal is het halve werk en daarom investeert Reer regelmatig in nieuwe machines en apparatuur. Tevens wordt er uiteraard gezorgd voor een gedegen instructie over hoe hiermee te werken. Onze machines stellen ons in staat om gebouwen met grote precisie te slopen én op een manier dat de omgeving er geen last van ondervindt. Dit betekent onder meer dat wij trillingsvrij kunnen slopen en dat het terrein altijd netjes en volgens afspraak wordt opgeleverd.

Reer beschikt over zowel grote als kleine machines zodat wij overal aan het werk kunnen. Het slopen van grote gebouwen is geen enkel probleem en wij kunnen met onze machines zowel buiten als binnen aan het werk.

Naast de grote machines hebben wij ook de beschikking over extreem kleine apparatuur, bijvoorbeeld een kraan van slechts circa 70 cm breed waarmee eenvoudig binnenin een gebouw gewerkt kan worden. Wij kunnen dus alle kanten op.

Onze projecten