Diensten

Recycling

Wij zetten in op maximale recycling van de materialen die vrijkomen tijdens sloopwerken. Daarnaast waken wij ervoor dat er tijdens de sloop geen schade aan het milieu of de omgeving ontstaat.

Verkoophal en webshop

Voor hergebruik van tweedehands bouwproducten en materialen.

Betaalbare bouwmaterialen

Tweedehands bouwmaterialen zijn aantrekkelijk geprijsd.

Goed voor het milieu

Hergebruik van materialen is zeer duurzaam: goed voor het milieu.

Hergebruik van zoveel mogelijk materialen

Bij sloopwerken focussen wij op zo veel mogelijk hergebruik van complete producten zoals ramen, deuren, kozijnen en dakkapellen. Ook zijn sommige bouwmaterialen uitstekend geschikt voor hergebruik, denk aan isolatie, plaatmateriaal en balken. Daarvoor slopen wij zeer behoedzaam. De herbruikbare materialen bieden wij te koop aan in onze verkoophal en via onze webshop.

Recycling

Zijn materialen niet herbruikbaar, dan slopen en scheiden wij de grondstoffen zo optimaal mogelijk bij de bron voor recycling. Dat doen wij door middel van zo veel mogelijk ‘schone’ afvalstromen die elk hun eigen, nieuwe bestemming krijgen. Minimaal verlies van materiaal, dat is altijd ons doel.

Grond opschonen

Is de bodem van uw terrein vervuild? Dan kunnen wij die in veel gevallen zo opschonen. De geschoonde grond is geschikt voor hergebruik. Ook dat is recycling. Herbruikbare vervuiling zoals puin bieden wij aan voor recycling tot nieuwe grondstof. En alleen de niet te reinigen en scheiden delen bieden wij aan voor vernietiging, zo mogelijk in combinatie met energiewinning.

Projecten
In Oude Pekela hebben we een leuke en uitdagende klus uitgevoerd. De uitgevoerde werkzaamheden kunnen onderverdeeld worden in een aantal fasen:
Bekijk het project
Een grote brand verwoestte in 2017 het Holland Casino Groningen. Na de brand moesten de restanten van pand aan het Gedempte Kattendiep in Groningen worden …
Bekijk het project
Onze Certificaten