Diensten

Mobiele puinbreker

Met onze mobiele puinbreker breken wij slooppuin op locatie. U kunt het gebroken puin zelf hergebruiken als granulaat, bijvoorbeeld voor verharding van erf of laan of als fundatiemateriaal.

Duurzaam

Hergebruik van gerecycled puin als verharding of fundering

Milieuvriendelijk

Geen transportbewegingen voor afvoer puin

Voordelig

Geen kosten voor verwerking puin

Puin breken op locatie met mobiele puinbreker

Bij sloopprojecten komt vaak veel puin vrij. Met de mobiele puinbreker kunnen wij vrijgekomen slooppuin direct op locatie breken.

Recycling

Mobiel puinbreken is een mooi voorbeeld van duurzaamheid door recycling. Het puin verlaat de locatie niet, maar wordt ter plaatse verwerkt tot granulaat. Dit kan op dezelfde plek worden hergebruikt, bijvoorbeeld voor het verharden van het erf of paden of als fundatiemateriaal.

Kostenbesparing

Met hergebruik van granulaat uit onze mobiele puinbreker kunnen wij een mooie kostenbesparing voor u realiseren. U bespaart op transportkosten van het puin. Daarnaast hoeft u niet te betalen voor het inleveren van het puin. En gebruikt u het voor verharding of fundering, dan hoeft u het materiaal daarvoor ook nog eens niet aan te schaffen.

Projecten
In Oude Pekela hebben we een leuke en uitdagende klus uitgevoerd. De uitgevoerde werkzaamheden kunnen onderverdeeld worden in een aantal fasen:
Bekijk het project
Een grote brand verwoestte in 2017 het Holland Casino Groningen. Na de brand moesten de restanten van pand aan het Gedempte Kattendiep in Groningen worden …
Bekijk het project
Onze Certificaten