B.Reer Sloop- en Grondwerken

Renovatiewerkzaamheden Fontana

Momenteel zijn we druk in Thermen Bad Nieuweschans. Niet om te relaxen, maar druk aan het werk om alle hotelkamers te renoveren. 

Een strakke planning, maar dat is voor ons een leuke uitdaging. Alle (+/- 65) hotelkamers worden gerenoveerd, waarbij Reer een belangrijke rol speelt in het proces en communicatie. Allereerst worden de kamers leeggehaald en worden de te hergebruiken spullen opgeslagen. Dan kunnen de voorbereidingen worden getroffen voor de sloopwerkzaamheden. De reling wordt gedemonteerd, zodat er tijdelijke trappen geplaatst kunnen worden. Alle werkzaamheden worden vanaf buiten uitgevoerd, om zo weinig mogelijk overlast te veroorzaken. 

Elke dag wordt één kamer gedemonteerd en gesloopt. Hierbij wordt netjes gewerkt en dagelijks een kamer netjes achtergelaten. De volgende dagen kunnen de andere partijen met hun werkzaamheden aan de slag. Wanneer dit alles gereed is, zorgt Reer dat alle opgeslagen producten weer in de kamer komen. De schoonmaakploeg kan dan aan de slag, zodat de gasten van Thermen heerlijk kunnen genieten van een moderne hotelkamer.