Diensten

Circulair slopen

Circulair slopen is onze specialiteit. Wij slopen zorgvuldig met het oog op hergebruik en recycling van materialen. Alle sloopwerken voeren wij uit met oog voor onze omgeving. Elk sloopproject is uniek, wij slopen onder alle omstandigheden: geen uitdaging is ons te groot!

Circulair slopen

Maximaal hergebruik en recycling van materialen

Oog voor de omgeving

Minimale overlast door geluid, trillingen en stof

Modern machinepark

Een uitgebreid, modern machinepark in eigen beheer

Circulair slopen zit in ons dna

Circulair slopen zit in onze genen, dit doen wij al vanaf onze oprichting, toen de term ‘circulair slopen nog niet eens bestond. Wij slopen zorgvuldig met het oog op zo veel mogelijk hergebruik van materialen. Deze tweedehands bouwmaterialen verkopen wij in onze verkoophal. En is hergebruik van materialen niet aan de orde, dan scheiden wij de afvalstromen zorgvuldig voor optimale recycling.

Innovatief en creatief slopen

Elk sloopproject is uniek. De omstandigheden zijn altijd weer anders. Dat vraagt vaak om creatieve oplossingen. Wat de uitdagingen tijdens een sloopproject ook zijn: met tientallen jaren ervaring, grondige vakkennis en een innovatieve instelling brengen wij elk sloopproject tot een goed einde.

Slopen met oog voor de omgeving

Wij slopen met minimale overlast voor mens, milieu en omgeving. Slopen wij bijvoorbeeld in een operationele omgeving, dan beschikken wij over alle machines en apparatuur om trillingsvrij met met minimaal geluid te kunnen slopen. Elk terrein leveren wij na de sloop netjes en volgens afspraak op.

Moderne sloopwerktuigen

B. Reer Sloop- en Grondwerken B.V. beschikt over een groot eigen machinepark. Wij investeren continu in onze machines en apparatuur. Onze diverse sloopwerktuigen - zoals (rups-) graafmachines van 900 kg tot 30 ton en een kraan van slechts 70 cm breed- zijn inzetbaar op de meest uiteenlopende sloopprojecten.

Projecten
In Oude Pekela hebben we een leuke en uitdagende klus uitgevoerd. De uitgevoerde werkzaamheden kunnen onderverdeeld worden in een aantal fasen:
Bekijk het project
Een grote brand verwoestte in 2017 het Holland Casino Groningen. Na de brand moesten de restanten van pand aan het Gedempte Kattendiep in Groningen worden …
Bekijk het project
Onze Certificaten