Onze diensten

Circulair slopen, want hergebruik is goed voor mens en milieu

Slopen met zorg en oog voor optimaal hergebruik van materialen. Dat doen wij al tientallen jaren, dat zit in onze genen. En zijn materialen niet opnieuw te gebruiken, dan scheiden wij de afvalstromen voor recycling.

Slopen vloeren en fundering Eemshaven
Bekijk het project
Sloop Villa Groningen
Bekijk het project
Asbestsanering brand Bellingwolde
Bekijk het project
Sloop 'Rotte Kies' Winschoten
Bekijk het project

Innovatief slopen met oog voor omgeving en hergebruik

Circulair slopen zit in onze genen. Voor maximaal hergebruik van materialen kijken wij vaak nét even verder dan de gangbare sloopmethode. Want hergebruik is goed voor mens, milieu en uw portemonnee.

Ons oog voor de leefomgeving gaat verder dan hergebruik en recycling. Zo staat veiligheid boven alles. Bij sloopwerken beperken wij de overlast voor de omgeving tot het minimum, zeker als het gaat om sloopwerken in operationele omgevingen zoals zorg, onderwijs, overheden en industrie.

Innovatief

Wat de vraag ook is, wij zoeken naar een oplossing. Op basis van jarenlange ervaring en kennis van materialen en machines komen wij tot verrassend creatieve maatwerkoplossingen. Want elk sloopproject is een unieke uitdaging.

Kwaliteit

Wij slopen netjes, veilig en gestructureerd. Alles wat wij doen, gebeurt in overleg met de klant. Daarbij nemen wij u alle zorgen van A tot Z uit handen, inclusief alle formaliteiten met overheden en verzekeraars.

Nieuwe en gebruikte bouwmaterialen

In onze ruime verkoophal vindt u nieuwe en gebruikte bouwmaterialen, hout, bestrating en ijzerwaren.

Bekijk het aanbod op de webshop van B. Reer Grond- & Sloopwerken.

Meer over onze verkoophal

Onze Certificaten
Asbestverwijdering logo
BRL 2506 NL BSB logo
BRL SIKB 7000 logo
ISO 9001 logo
VCA  logo