Diensten

Brandschade opruimen?

Bij brand, explosies en calamiteiten ondersteunen wij de brandweer en hulpdiensten met groot materieel bij bluswerk. Ook voeren wij werkzaamheden uit ter voorkoming van instortingsgevaar en milieuschade.

bel (0597) 415800

Assistentie brandweer

Wij assisteren de brandweer bij bluswerk en voorkomen instortingsgevaar.

Compleet opruimen en saneren

Wij ruimen brandschade op en saneren asbestschade.

Altijd snel paraat

Altijd standby: 24 uur per dag, 7 dagen per week & 365 dagen per jaar.

Eigen machinepark

Brand en andere calamiteiten zoals explosies vragen bijna altijd om snel ingrijpen. Dankzij ons eigen machinepark met alle benodigde apparatuur en onze eigen transportvoorzieningen - waaronder een vrachtwagen met dieplader - kunnen wij (bijna) altijd zeer snel ter plaatse zijn.

Acuut gevaar

Op afroep van autoriteiten, hulpdiensten en eigenaren van panden zijn wij snel inzetbaar om acute gevaren na calamiteiten te voorkomen en op te lossen. Onze vakkundig en ervaren mensen zijn gekwalificeerd voor assistentie van brandweer. Ook kunnen zij het gevaar van instorting en milieuschade indammen.

Opruimen en saneren

In de periode na de brand of calamiteit moeten de resten van het vastgoed worden opgeruimd en het terrein schoongemaakt en soms gesaneerd voor hergebruik. Wij verzorgen dit van A tot Z in opdracht van onder meer verzekeringsmaatschappijen, schade-experts, hulpverleningsdiensten en overheden. Hiervoor beschikken wij onder meer over een mobiele puinbreker. En is er sprake van asbestbesmetting, dan beschikken wij over alle middelen en certificeringen voor asbestsanering.

Projecten
Een markante boerderij aan de rand van vestingdorp Oudeschans werd in de zomer van 2020 grotendeels door brand verwoest. Bij het bestrijden van de brand ri…
Bekijk het project
In verband met veiligheid en overlast voor de omgeving was machinaal slopen eigenlijk geen optie. Daarom slopen wij de voormalige winkelpanden met appartem…
Bekijk het project
Onze Certificaten