Diensten

Betonboren en betonzagen

Betonboren en betonzagen is een specialisme van B. Reer Sloop- & Grondwerken. In opdracht van particulieren en bedrijven boren en zagen wij professioneel, snel en netjes gewapend beton, regulier beton en steen.

Alle diameters

Gaten boren van 1 cm tot 1 meter in beton en steen.

Netjes werken

Keurig werk dankzij moderne apparatuur met uitstekende afzuiging.

Scherp geprijsd

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan.

Betonboren

Voor het boren van gaten in steen, beton en zelfs gewapend beton beschikken wij over diamantboren en diamantzagen in diverse formaten en diameters. Met krachtige apparatuur zijn wij elk materiaal de baas.

Betonzagen

Voor betonzagen beschikken wij over diverse moderne zaagmachines. Voor kleinschalige werken of zaagwerk op moeilijk bereikbare plaatsen gebruiken wij machinale handzagen. Met onze vloer- en wandzaagmachines zagen wij strakke en rechte vloer-, deur- of raamsparingen. Ook kunt u bij ons terecht voor het aanpassen van bestaande structuren zoals kolommen, balken en betonwanden. Bij complete doorbraken zagen wij het te verwijderen materiaal desgewenst in handzame blokken. Zo is de overlast voor de omgeving minimaal.

Afvoer koelwater

Wij boren of zagen elk gewenst gat in beton of steen in één keer. Voor het afvoeren van het koelwater dat wij hierbij gebruiken, zetten wij speciale waterzuigers in.

Projecten
Een markante boerderij aan de rand van vestingdorp Oudeschans werd in de zomer van 2020 grotendeels door brand verwoest. Bij het bestrijden van de brand ri…
Bekijk het project
In verband met veiligheid en overlast voor de omgeving was machinaal slopen eigenlijk geen optie. Daarom slopen wij de voormalige winkelpanden met appartem…
Bekijk het project
Onze Certificaten