Diensten

Asbestsanering

Asbest golfplaten op uw dak of asbest in uw pand? Voor asbestsanering is B. Reer Sloop- & Grondwerken uw volledig gecertificeerde specialist met volop knowhow en ervaring. Wij adviseren u en verzorgen de volledige sanering.

Jarenlange ervaring

Specialist in asbest saneren vanaf dag één.

Van A tot Z

Wij nemen u alle zorgen rond asbestsanering uit handen.

Kwaliteit

Asbest verwijderen en afvoeren doen wij veilig en volgens alle richtlijnen.

Zorgvuldige asbestsanering met oog voor mens en milieu

Bij asbestsanering nemen wij u alle zorgen uit handen. Het saneren van asbest verzorgen wij van eerste inventarisatie tot volledig schone oplevering. Asbest verwijderen en afvoeren voeren we uit volgens alle geldende wetten en richtlijnen. Hiervoor beschikken wij zelf over alle benodigde materialen en apparatuur die gegarandeerd voldoet aan alle keuringsvereisten. Bij asbest saneren verzorgen wij alle benodigde vergunningen - inclusief sloopvergunningen - en rapportages en contacten met overheden en verzekeraars.

Asbest verwijderen kosten

Elke asbestsanering begint met het opnemen van het project door onze buitendienstmedewerker. Hij brengt eventuele risico’s in kaart en luistert naar uw wensen. Deze opname is de basis voor de heldere, complete offerte die u vooraf van ons krijgt. Op basis van deze opname stellen wij een duidelijke offerte op. Zo weet u vooraf exact wat de kosten van asbest verwijderen zijn.

Wij beschikken over alle vereiste certificeringen.

Projecten
Een markante boerderij aan de rand van vestingdorp Oudeschans werd in de zomer van 2020 grotendeels door brand verwoest. Bij het bestrijden van de brand ri…
Bekijk het project
In verband met veiligheid en overlast voor de omgeving was machinaal slopen eigenlijk geen optie. Daarom slopen wij de voormalige winkelpanden met appartem…
Bekijk het project
Onze Certificaten