B. Reer Sloop- en Grondwerken B.V.

B. Reer Sloop- en Grondwerken B.V. is al decennialang een begrip in de gemeente Oldambt en de rest van de provincie Groningen. Daarnaast genieten wij ook ver buiten de provinciegrenzen al sinds lange tijd grote bekendheid als toonaangevend sloop- en grondwerkbedrijf.

Reer richt zich voornamelijk op het deskundig en verantwoord slopen van gebouwen variërend van woningen tot boerderijen en van kantoren tot grote fabriekspanden. Naast totaalsloop behoren renovatie- en restauratiesloopwerken ook tot de dagelijkse activiteiten van B. Reer Sloop- en Grondwerken B.V.

Slopen is een vak dat veel kennis vereist van bouwwijzen, constructies, gebruikte materialen en het toepassen van de verstrekkende veiligheidseisen voor mens en omgeving. Denk hierbij aan de steeds strenger wordende milieueisen. Ook op het gebied van grondwerken, asbestsanering en recycling beschikt Reer over ruime kennis en ervaring.

Om hieraan te kunnen voldoen zijn er bij Reer ervaren gecertificeerde specialisten werkzaam die tevens de beschikking hebben over een modern machinepark en geavanceerde apparatuur.

Contactformulier

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u een offerte ontvangen? Maak dan vrijblijvend gebruik van onderstaand contactformulier en uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.