Mobiel Breken van voormalig graanpakhuis in Meeden

Onlangs hebben wij aan de Hereweg in Meeden een voormalig graanpakhuis mogen saneren en slopen. Aansluitend is het vrijgekomen slooppuin ook direct op de locatie gebroken met behulp van onze mobiele breekinstallatie. Dit biedt onze opdrachtgever de mogelijkheid om het gebroken puin op de huidige locatie weer toe te passen. De leerlingen van de tegenover gesitueerde basisschool OBS De Mieden namen een kijkje en kregen voorlichting over de puinbreker.

 

 Subsidieregeling verwijderen asbestdaken

Voor de verwijdering van asbestdaken is per 1 januari 2016 een nieuwe subsidieregeling in het leven geroepen door het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Het doel van de subsidie is om saneringen te stimuleren vanwege het verbod op asbestdaken vanaf 1 januari 2024.Voor de subsidieregeling is in 2017 € 15 miljoen euro beschikbaar (subsidieplafond). De subsidie is bedoeld voor asbestdaken met een oppervlakte van meer dan 35 vierkante meter en kan door particulieren, bedrijven, non-profit organisaties en overheden worden aangevraagd. Hier vindt u meer informatie over deze subsidie.

Verreiker bij asbestdak

 

Nieuwe website B. Reer online

De volledig nieuwe website van B. Reer Sloop- en Grondwerken B.V. is vanaf heden in de lucht. De nieuwe site stelt ons in staat om ons bedrijf op een professionelere manier te presenteren. Tevens hebben we nu meer mogelijkheden om u te informeren over onze gespecialiseerde werkzaamheden. Daarnaast krijgt ook onze verkoopafdeling nu de aandacht die het verdient, want het gehele verkoopassortiment staat binnenkort online. Dit betekent dat u ons complete aanbod van nieuwe en gebruikte bouwmaterialen per productcategorie kunt bekijken. Neem hier een kijkje op onze verkooppagina.

Bovenaanzicht Verkoophal

Het assortiment wordt wekelijks uitgebreid en nieuwe producten zullen z.s.m. aan de website worden toegevoegd. We doen ons uiterste best om de informatie op de verkooppagina en de rest van de website zo actueel mogelijk te houden. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft over bepaalde diensten of producten.

Hou de website dus goed in de gaten!