Betonboren en Betonzagen

Reer is gespecialiseerd in boren en zagen in gewapend beton, regulier beton en steen. Het vereist ten eerste de juiste kennis en daarnaast krachtige apparatuur zoals diamantboren en -zagen. Wij beschikken over boren in diameters variërend van 1 centimeter tot 1 meter, dus kunnen we elke klus voor u klaren.

Een veelvoorkomende klus betreft het boren van een gat van 130 mm doorsnede voor de doorvoer van de afvoerpijp van een afzuigkap. Als particulier ontkomt u er vaak niet aan om vele kleine gaten te boren voordat de correcte diameter wordt bereikt. Wij kunnen een dergelijk gat in één keer boren en het hiervoor gebruikte “koelwater” zuigen we netjes weer op met onze waterzuigers. Zodoende wordt het gewenste resultaat op een snelle en professionele manier bereikt.

Voor het uitvoeren van zaagwerk in vloeren en wanden beschikt Reer over een diverse moderne zaagmachines, variërend van handzagen tot wand- en vloerzaagmachines. Dankzij het bedieningsgemak en de afmetingen kan een handzaagmachine bijvoorbeeld worden ingezet op locaties waar we met groter materieel niet bij kunnen of bij werken van geringe omvang. Ook kunt u bij ons terecht voor het aanpassen van bestaande structuren zoals kolommen, balken en betonwanden.

Verder zijn wij met behulp van onze wandzaagmachines in staat om strakke en rechte deur- of raamsparingen te zagen. Als er vervolgens een complete doorbraak gerealiseerd moet worden kunt u er voor kiezen om het uitgezaagde gedeelte uit te laten hakken of in handzame blokken te laten zagen, zodat er minder overlast ontstaat voor de omgeving.